Om meg

Hei Apekatling!

Jeg heter Gunn Helene. Jeg er per 2015: 33 år, tobarnsmamma,  uhelbredelig eventyrlysten og sykkelgal

Jeg er kvinneambassadør for sykkelmerket Specialized og sportsbutikken Hank Sport og  jobber med markedsføring og kommunikasjon for Tech Nutrition og STRONGR

Jeg føler meg heldig som har så mye rikt i livet mitt, men man trenger ikke gå mange år tilbake i tid før sitasjonen var en helt annen enn den er i dag.
Livet har gjennom årene vært en salig suppe av utfordringer, som har gjort meg både sterk og reflektert. Mange av opplevelsene mine er så personlige at jeg ikke vil dele alle, men reisen fra å være en skygge av meg selv til 100% Gunn Helene er noe jeg gjerne vil inkludere flere i.  Etter 33 år med mange erfaringer og refleksjoner er «Livet som apekatt» min måte å dele noe av fortid, nåtid og fremtid med andre i håp om å motivere, inspirere og kanskje lokke flere ut av komfortsona, være seg selv, tørre å prøve ting man kanskje syns er litt skummelt og ikke minst vite at man skal aldri sette livet på vent! Finn din lidenskap og følg den!

Bli med på eventyr! Vi kan alle bli en apekatt! 😉
Følg meg på Facebook eller Twitter for bloggoppdateringer
Jeg arrangerer sykkelsamlinger for kvinner i Trondheimsområdet vår/sommer/høst 2015. Er du gira på å være med? Følg bloggen på facebook eller kontakt meg direkte der 🙂
Reklamer

4 tanker om “Om meg

  1. trine sier:

    Hei! Jeg er søstra til en av Kristinene, og kom borti bloggen din av ren tilfeldighet. Så artig det var å se- veldig inspirerende! Lykke til med apestrekene!

    Liker

  2. Liv Randi sier:

    Jeg er interessert i å være med på noe du tenker å arrangere:-) har nettopp kjøpt meg stisykkel og ivrer etter å leke meg på stier i trondheimsområdet. Også interessert i andre sykkelformer, har både racer og mtb også.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: